Tuesday, December 18, 2012

Marc Jacobs a betiltott kampányok értelmi szerzője

Marc Jacobs az ész, a betiltott kampányok mögött!
 
FOR ENGLISH CLICK HERE
 
Már írtam korábban, hogy Marc Jacobsnak elég nagy befolyása van a Miu Miu és a Prada márkáknál, Katie Grand-en keresztül.
Marc Jacobs általában a gondolatait, a dolgokat, amik éppen foglalkoztatják beleilleszti az éppen készülő divatanyagokba, reklámokba. Minden fantáziáját valóra váltja a reklámokban.

Így tett, a  Miu Miu 2011 téli kampányában is, ahol bemutatja, hogy mi is a célja a lelkiterrorral, amit velem csinál.  A kép egy elkeseredett, szomorú fiatal lányt ábrázol, aki a síneken ül magányosan. A kampányt a brittek betiltották, azzal az indokkal, hogy a kislány arckifejezése, a veszélyes helyszín és a szem dörzsölése, (sírás) mind azt sugallják, hogy a lány öngyilkosságra készül.

A képeken a most 16 éves Hailey Steinfeld színésznő szerepel, aki szinte mindenhol a Marc és Katie Grand által tervezett LV, Miu Miu, Prada ruhákban jár. Természetesen Katie Grand is közreműködött a fotózáson, pont, mint mindehol, ahol engem másolnak.



Itt van Marc Jacobs és Hailey egy partin
 
Az akkori Miu Miu kampány több képét is az én fotóimról másolták....

 
 
 
Hailey a Katie Grand Love magazinjának a címlapján, ugyanabban a hónapban, amikor Elle Fanning is... koronában, csipkekesztyűben és nagy karkötőkben, pont, mint, az Angel style...
 
 
 
Egyébként szinte egyszerre tiltották be a Marc saját neve alatt készített kampányát is Angliában, amin Dakota Fanning szerepelt, túlzottan szexuális töltetű pózban, az Oh Lola Marc Jacobs parfüm kampányban, ahol a parfümös üveg a lány lába között van.

 
 
                         Dakota Fanning 12 évesen Marc Jacobs kampányban,felnőtt női ruhákban
 
 
Egy magyar modellt is betett Jacobs a kampányba.
 
Srej Zsófi a Marc Jacobs Daisy kampányban

Marc Jacobs a Miu Miu shown mint vendég
 


A Vice magazinban "öngyilkosság" címszó alatt jelent meg egy divatanyag 2013 nyarán. A képeket nem sokkal megjelenésük után leszedték a weblapjukról.Az egyik képen a Sanmao nevű fiatal model "PRADA" harisnyát teker a nyaka köré. A divatanyagban a modellek öngyilkosságot elkövetett írónőket testesítenek meg.

Marc Jacobs és Winona Ryder a Harper's Bazaar " Ki fél Virginia Wolf-tól" divatanyagban 2011 márciusában.

A Vice magazin divatanyagában Annabel Mehran volt a fotós, aki a Purple magazinnál is dolgozik, Olivier Zahm-mal ( Marc Jacobs közeli barátjával).  Ez az öngyilkosság témájú divatanyag is Marc Jacobs ötlete volt.

 

Itt látható egy kép, amit Olivier Zahm készített Marc Jacobs párizsi házában. Ali Madhavi és Kate Moss táncol a fotón Marckal. Sok időt töltenek együtt. Tehát Jacobsnak könnyű volt elintéznie, hogy megvalósítsák a fantáziáját a divatanyagban.


 

Purple magazine`s Olivier Zahm with Marc Jacobs

 

Jacobs már a saját neve alatt is csinált öngyilkosság témájú képeket  2009-ben a téli Marc Jacobs kampányban:

 


 

 



A képen, amit rólam másoltatott MJ, a magyar modell pont Miu Miu ruhát visel. Ennek a márkának másolták le nagyon sok ötletemet.
A Pradanak is másolják az ötleteimet. A Miu Miu is Miuccia Prada márkája.
Újabb kép ugyanabból a divatlapból. A magyar modell Palvin Barbara Miu Miu ruhát és Louis Vuitton cipőt visel.

Dakota Fanning Lorenzo Martone és Marc Jacobs társaságában vacsorázik





 
Pár részlet amit Marc Jacobs és Katie Grand lemásolt rólam a Miu Miu-nak.


 

Ezt az egyetlen képemet Marc Jacobs háromszor is lemásoltatta. Minden alkalommal olyan színésznővel és modellel, aki a MJ kampányában is szerepelt. Ő támogatja őket a háttérből.

Egy videó velem:




Marc Jacobs olyan perverz, hogy egy hamarosan megjelenő mozifilmben, el is játsza az igazi énjét, a kegyetlen pornó bárót. Mostanában több interjút is adott, amiben mesél a pszichiátriás kezeléseiről, a komoly problémáiról és a filmszerepéről. Magyarul itt olvasható az interjú.

Itt olvashatjátok el a cikket, amiben Marc írt rólam a híres New Yorker magazinban, 2008-ban amikor behívott engem a Louis Vuitton irodába, ahol levette a méreteimet és azt mondta topmodellt csinál belőlem... Még a Tokaji Aszút is megemlíti. A cikket elolvashatjátok magyarul ITT.

 Az egyik Louis Vuitton show előtti nap készült videómat megnézhetitek itt, láthatjátok mit élek át minden divatbemutató előtt, amikor mindenki bent próbálja a rólam másolt ruhákat, én pedig nem mehetek be: http://youtu.be/pEK4D4uDo1s
 
A saját készítésű Louis Vuitton Backstage videóm itt látható
 
Sofia Coppola hogyan másolta le az ötleteimet, megnézhetitek itt
 
A Chanelnél is van kapcsolata Marcnak, így tudta betenni az egyik magyar modellt a Chanel kampányba... A Chanelről olvashattok ITT.

Hogyan irányítja Lady Gagát és a legújabb kampányt, amit rólam másolt Marc Jacobs megnézhetitek itt.
 
Marc Jacobs legjobb barátja Kanye West lelopta a magyar Omega slágert!
 
Király Tamás 3 héttel a halála előtt találkozott Marc Jacobsszal Párizsban, részletek
 
A Lookbook-omat, a saját tervezésű ruháimmal, megnézhetitek a weblapomon
 
Hogyan követtet kémekkel Marc Jacobs? Részletek
Marc Jacobs és Katie Grand, egy díjátadón, ahol Marc nemzetközi díjat adott át, Katie Grandnak a támogatásáért.

No comments:

Post a Comment