Saturday, December 29, 2012

Hogyan koppintja le egy magyar lány ötleteit a nagy Dior divatház

         Dior, Angel Barta és Marc Jacobs (összefüggések)
 
  Már többször írtam arról, hogy Marc Jacobs a Diornak is másolja az ötleteimet. Hogyan is tudja ezt megtenni a Louis Vuitton divattervezője?

Egyszerűen! Első lépésként, beépíti egy emberét a cégbe, akin keresztül tudja irányítani a dolgokat a Diornál is.

   Jelen esetben a Diornál ez a tégla, Camille Miceli, egy olasz hölgy, aki PR-osként kezdte a Chanel press office-ban. 7 évig dolgozott ott. ( tehát a Chanelnél is bármit el tud intézni Marcnak, mert a mai napig is ápolja a régi kapcsolatait.)


  Aztán a sors összehozta Marc Jacobsszal. A Louis Vuittonnál dolgozott a ready-to-wear showk kommunikációs részén, ahol elmondása szerint nagyon közeli viszonyba került Marc Jacobsszal. Egy nap elpanaszolta Marcnak, hogy unja a PR munkát és szívesebben dolgozna a kreatív részen. Marc rögtön beleegyezett, és kinevezte Camillet a múzsájának. Egy külön beosztást is kitalált neki, ő lett a " kreatív tanácsadó" a Vuittonnál.
2008-ban egy kis angyal medált ajándékoztam Marcnak a szülinapjára, amit Camillevel le is másolt és már Louis Vuitton ékszerként árulták, pár hónappal később.

2009-ben Marc beajánlotta Camillet a Christian Diorhoz, azóta Camille az ékszer rész kreatív vezetője. Tehát Marc ötleteit könnyen eljuttatja a Dior házhoz, mivel mindenkivel jóban van és részt vesz minden kreatív munkában.
Itt van néhány kép a sokból, amiket rólam másoltak a Diornak.

 
Camille és Katie Grand
Marc asszisztense és Camille

A zöld kabátos hölgy Camille , aki a Diornál ékszertervező. - Marc segítette ehhez a könnyű de jól fizető álláshoz.  Sok mindent sejtet a ravasz vigyor a cinkostársak között.
A többi márkához is ilyen szemérmetlen manipulációval tudja eljuttatni Marc Jacobs az "Angel Barta stílust" .
 
  
Egy Videó velem Párizsban 


Miu Miu BETILTOTT kampány Marc Jacobsszal itt olvasható
A Fanning testvérek, MJ és Kanye West, összefüggések itt
Marc Jacobs a Spongya Bob jelmezbe bújt Keresztapa
 
Király Tamás 3 héttel a halála előtt találkozott Marc Jacobsszal Párizsban, részletek
 
 
 

No comments:

Post a Comment