Friday, December 21, 2012

Interjú Marc Jacobsszal a kettőnk kapcsolatáról

A híres cikk a New Yorker magazinban, amit Marc Jacobs írt a kapcsolatunkról...(magyarul)
 
Marc Jacobs 2008-ban írt rólam a híres amerikai New Yorker magazinban, az angol verziót a magazin lapján elolvashatjátok angolul.
 
Magyarul a cikket elolvashatjátok a kép alatt....
 
 
New Yorker cikk részlet:

"Marc Jacobs asszisztense bejött az irodába és közölte, hogy Angel megérkezett. A szobában ülő divattervező segédek sejtelmesen összemosolyogtak. Néhány perccel később, egy gyönyörű, nagyon magas, fiatal nő lépett be az ajtón.
 A fején hatalmas, tollakkal díszített kalapot, a nyakán több soros gyöngynyakláncot, vintage fekete ruhát viselt, amit szalagok díszítettek. Lábán élénk rózsaszín magas sarkú volt.
  - Hoztam neked valamit!- mondta Angel diadalittasan és letett egy "Tokaji Aszú" címkévél ellátott üveget az asztalra, amit egy könnyed mozdulattal, az asztal túlsó végén ülő divattervező irányába csúsztatott.
 - Oh - szólalt meg Jacobs meghatottan. - Ez itt alkohol?
 - Igen, édes bor! - felelte Angel.
- Köszönöm, én nem iszom alkoholt, de majd megkínálom vele a barátaimat. - puszilta meg Angelt a divattervező.
Angelt elkísérték egy másik szobába, hogy felvegye Marc Jacobs egyik ruháját.
Ez a fiatal lány az edzőtermembe jár és szeretne modell lenni- magyarázta Jacobs vidáman. - Tehát mondtam neki, hogy bejöhetne hozzám az irodámba és én majd leveszem a méreteit... Látnotok kellene, milyen különleges ruhákat visel az edzőteremben. Tudjátok " sport öltözékek", sztreccs body, masni és tüll.
Angel átöltözött és Marc megkérte, hogy mutassa be neki a kifutó járását. Majd Angel drámai fashion léptékkel ment végig a hallon.
 - Tökéletes!- szólalt meg a látványtól ledöbbenten Jacobs.
- Ennyi volt?- lepődött meg Angel.
 - Ja - válaszolta Jacobs. - Ennyi volt. Gyere és tölts velem kettesben pár percet, mert aztán folytatnom kell a munkát! - Marc bement az irodájába Angellel és bezárta az ajtót.

 - Ez egy kivételes eset- kezdte a Marc asszisztense- Angel teljesen elfoglalta Marc személyes terét, nagyon közel kerültek egymáshoz. - mosolygott.
Jacobs adott Angelnek egy jó tizenöt percet, majd visszajött az irodából és rágyújtott:
 - Minden lány modell szeretne lenni a világon - állapította meg.
 - Ez a ruha egy vicc volt? - kérdezte az asszisztens.
- Úgy érted, hogy ez egy trükk-e a valóságshowban? - nevetett Jacobs. - Ha úgy gondolod, hogy az a ruha Angelen hátborzongatóan furcsa volt, akkor látnod kellett volna, hogy mi történt odabent az irodában - mondta Jacobs, aztán sejtelmesen fújta ki a cigarettafüstöt az irodájának az irányába. - Ma határozottan megyek edzeni - jelentette ki. "

Marc a Spongya Bob jelmezbe bújt keresztapa

©Minden jog fenntartva! ©Angel Barta

No comments:

Post a Comment