Saturday, December 15, 2012

A Louis Vuitton megvált Marc Jacobstól

A Louis Vuitton nem támogatja, amit Jacobs csinál velem...


ÚJ HÍR!

Igen, megtörtént! Marc Jacobs-t 16 év után ma elbocsátotta a Louis Vuitton! Többé már nem a Louis Vuitton kreatív igazgatója az a kegyetlen divattervező, aki több, mint 5 évig kínzott engem.

Akik Jacobsban hittek és támogatták, azok most rájöttek, hogy nagy hiba volt. Mert " A világ fölött őrködik a Rend s nem vész magja a nemes gabonának, de híre sem lesz egykor a csalánnak; az idő lemarja a gyomokat" ( Wass Albert- Üzenet Haza)

Sajnálatra méltó, hogy embert ennyire az EGO-ja irányít és még azt is bevállalta, hogy kirúgják és elveszítse az állását, de még ezek után sem ismerte be, hogy rólam tervez.

Ma reggel rendezték meg az utolsó showját Párizsban a Louvre-ban. A búcsú bemutatón Jacobs bemutatta az összes látványosságot, amit az előző pár évben kitalált. Volt körhinta fekete lovakkal, fekete mozgólépcső, fekete lift, sötét szállodai szobák és egy kollekció, ami csak fekete ruhákból és necc harisnyákból állt.
Természetesen a pucér lány sem maradhatott ki. A show nyitó lányának a meztelén testére volt firkálva, hogy Louis Vuitton.
 
 
Mit akar üzenni Jacobs az óriási madártollakkal?
 
Így jár az, aki a más tollával ékeskedik....




 
 
Az utolsó bemutatójára Jacobs meghívta azokat az embereket, akiknek a karrierjét az elmúlt években egyengette. A Fanning testvérek egészen Amerikából repültek Párizsba, csak azért, hogy részt vegyenek Marc utolsó showján.

 
Sofia Coppola és Marc Jacobs. Sofia lemásolta az ötleteimet a Miss Dior Cherie kampányba, a képeket megnézhetitek itt
 
 
 
Csoport kép Marc barátairól. A Fanning testvérek, Sofia Coppola és Hailee színésznőről, aki 13 évesen a betiltott Miu Miu reklámban síró arccal ült a síneken. Itt elolvashatjátok az öngyilkosság témájú Jacobs kampány részleteit
 

A Fanning testvéreket hogyan támogatta Jacobs? Részletek:  ITT.

Természetesen Kate Upton-t is Jacobs fedezte fel és futtatta be.



Egy régi videó velem....
Ebben a sátorban próbálták a Louis Vuitton showra, a rólam másolt ruhákat... Én pedig kint álltam és szenvedtem, mert nem mehettem be.... és nem tudtam ezúttal, melyik ruhatervemet vette el magának...




Kapcsolódó cikkek:

Marc Jacobs a Spongya Bob jelmezbe bújt Keresztapa


Itt olvashatjátok el a cikket, amiben Marc írt rólam a híres New Yorker magazinban, 2008-ban amikor behívott engem a Louis Vuitton irodába, ahol levette a méreteimet és azt mondta topmodellt csinál belőlem... Még a Tokaji Aszút is megemlíti. A cikket elolvashatjátok magyarul ITT.
 
A saját készítésű Louis Vuitton Backstage videóm itt látható
 
Sofia Coppola hogyan másolta le az ötleteimet, megnézhetitek itt
 
A Chanelnél is van kapcsolata Marcnak, így tudta betenni az egyik magyar modellt, a Chanel kampányba... A Chanelről olvashattok ITT.

Hogyan irányítja Lady Gagát és a legújabb kampányt, amit rólam másolt Marc Jacobs megnézhetitek itt.
 
Marc Jacobs legjobb barátja Kanye West lelopta a magyar Omega slágert!
 
 
A Lookbook-omat, a saját tervezésű ruháimmal, megnézhetitek a weblapomon
 
 
Hogyan követtet kémekkel Marc Jacobs? Részletek

No comments:

Post a Comment