Sunday, December 30, 2012

Sofia Coppola is lemásolta a Diornak egy magyar lány ötleit

Hallottatok már Sofia Coppoláról?
 
 
Ő is lemásolta a képeimet és a stílusomat...
 
Amikor megismerkedtem Marc Jacobsszal, rögtön be is mutatott Sofia Coppolának, a híres Keresztapa film rendezőjének, Francis Ford Coppola lányának, aki szintén a film szakmában dolgozik. Marckal már több mint 20 éve közeli barátság köti őket össze.
Marc és Sofia az ágyban, 2004-ben
 
 
 2008-ban még nagyon hittem Marc Jacobsban és abban, hogy szeret engem, elvesz feleségül, felvállalja a világ előtt, hogy már nem meleg. Ő minden nap kért, hogy csináljak neki újabb képeket, találjak ki újabb koncepciókat és különleges stylingokat, amikért cserébe ő majd a legnagyobb topmodellt csinálja belőlem, hamarosan.
 
Akkoriban a legtöbb képemet a Palais Royal kertjében készítettem. Tudtam, hogy Marc fel fogja használni a saját kollekcióihoz, de nem gondoltam volna, hogy még a barátai is lemásolják az ötleteiemt. Nagyon meglepődtem amikor megjelent a Dior parfüm kampány, ahol több képemet és élményemet is lemásolta Sofia Coppola. Ez volt az első divat reklám film, amit Sofia csinált életében.
Úgy tűnt, Marcnak is rosszul esett Sofia ezen húzása, mert a kampány megjelenése után megszakították az addig szoros kapcsolatukat. 2009 és 2011 között nem lehetett őket együtt látni sehol sem. 2011-ben, kibékültek, mivel Marcnak kellett a Sophia befolyása a filmszakmában. Többek között a Fanning testvérek fiatalabbik tagját Ellet is Sophia tette be a filmjébe mint főszereplő. A Fanning testvérek és MJ kapcsolatáról itt olvashattok
A többi rólam másolt Dior képet itt megnézhetitek
 
2011-ben Sofia adta át az Életműdíjat Marc Jacobsnak.
 
Újra egymásra találásuk megünnepléseként Marc kérésére, Sofia a nevét adta a Cruise 2012 Louis Vuitton kollekcióhoz, aminek több darabját is rólam másolták, de a nyilvánosság előtt Sofia Coppola a divattervezője minden darabnak. Néhány képet a katalógusból a bejegyzés végén láthattok.
 
 
Marc Jacobs rapper haverja Kanye West ellopta a Gyöngyhajú lányt!!! Részletek
 
A Miss Dior Cherie parfüm kampány képei...
 
Ugyanúgy a Palais Royalban készítették a kampányt.
 

   Nagyon sok képet csináltam Párizs utcáin a virágboltok előtt... ezt is lemásolták, még a lány ruhája is hasonló az én halvány babarózsaszín kisruhámhoz.

 
Nem csak a Palais Royal helyszínt, de még a virágos kalapomat is lemásolták, rózsákat tettek a modell kalapjára.

A Cruise 2012 Louis Vuitton ruháit és még a katalógusát is rólam másolták.
Marc Jacobs olyan perverz, hogy egy hamarosan megjelenő mozifilmben, el is játsza az igazi énjét, a kegyetlen pornó bárót. Mostanában több interjút is adott, amiben mesél a pszichiátriás kezeléseiről, a komoly problémáiról és a filmszerepéről. Magyarul itt olvasható az interjú.

Itt olvashatjátok el a cikket, amiben Marc írt rólam a híres New Yorker magazinban, 2008-ban amikor behívott engem a Louis Vuitton irodába, ahol levette a méreteimet és azt mondta topmodellt csinál belőlem... Még a Tokaji Aszút is megemlíti. A cikket elolvashatjátok magyarul ITT.

 Az egyik Louis Vuitton show előtti nap készült videómat megnézhetitek itt, láthatjátok mit élek át minden divatbemutató előtt, amikor mindenki bent próbálja a rólam másolt ruhákat, én pedig nem mehetek be: http://youtu.be/pEK4D4uDo1s
 
A saját készítésű Louis Vuitton Backstage videóm itt látható
 
A Chanelnél is van kapcsolata Marcnak, így tudta betenni az egyik magyar modellt, a Chanel kampányba... A Chanelről olvashattok ITT.

Hogyan irányítja Lady Gagát és a legújabb kampányt, amit rólam másolt Marc Jacobs megnézhetitek itt.
 
Marc Jacobs legjobb barátja Kanye West lelopta a magyar Omega slágert!
 
Király Tamás 3 héttel a halála előtt találkozott Marc Jacobsszal Párizsban, részletek
 
A Lookbook-omat, a saját tervezésű ruháimmal, megnézhetitek a weblapomon
 
Hogyan követtet kémekkel Marc Jacobs? Részletek

No comments:

Post a Comment