Saturday, December 15, 2012

Marc Jacobs a spongyabob jelmezbe bújt keresztapa


Videó velem

A híres divattervező Marc Jacobs  Spongya Bob jelmezt visel, pedig ő valójában  egy kegyetlen Keresztapa, aki 5 éve lelki nyomás alatt tart engem, szexuálisan zaklat és másolja a ruhaterveimet.
 2013-ban, miután elindítottam ezt a blogot, halálosan megfenyegetett.  Hogyan lehetséges az, hogy egy divattervező, nevezetesen Marc Jacobs egymaga futtatja a legnagyobb modelleket, ő dönti el ki legyen a legtöbb kampányban és a kifutón...? Ez az egy ember áll az összes magyar modell külföldi karrierje mögött is , 2008 óta.


 Ismerkedjünk meg Marc Jacobsszal, amerikai divattervezővel, aki nyilvánosan a Louis Vuittonnak és a saját márkájának tervez, de valójában számos márkánál azt tervezik, amit ő akar, vagyis amit rólam másol a beleegyezésem nélkül, akaratom ELLENÉRE, MÁR 5 ÉVE. Bármilyen ruhát tervezek és viselek, ő azt lemásolja és megtervezi egy nagy márkának.
                                                             Hogyan is lehetséges ez?   Barátnője és támogatója Katie Grand, aki stylist több nagy divatmárkánál és divatszerkesztő számos divatlapnál. Saját magazinja is van a LOVE és a POP, de nagyon sok fotózáson közre működik, pl. Vogue divatanyagokban, a legnagyobb márkák kampány fotózásain is... 
KATIE GRAND

  Rajta keresztül jutnak el az én ruhaterveim, fotó ötleteim és a stílusom a legtöbb nagy márkához a világon. Lemásolják a képeim hátterét, hangulatát, a pózt, a beállítást, a színeket, fényhatásokat és a szereplőket. Marc Jacobs nem a saját nevében támogatja a magyar modelleket, hanem csak a függöny mögül manipulálja a dolgokat. A nyilvánosság előtt Katie Grand castingeli be a magyar modelleket a nagy márkákhoz.


Katie Grand sok márkánál tervez ruhákat: Miu Miu, Prada, Nina Ricci, Dolce Gabbana, Giles, HM, Marc Jacobs, Dsquared, Louis Vuitton, Topshop,  stb...

Alattomos módon a fent említett összes márkának lemásolták az én egyedi ötleteimet a saját nevük alatt. Főleg ezeknek a márkáknak dolgoznak a magyar modellek.

Azokat a képeket, amiket rólam másoltak a  Miu Miu márkának, megnézhetitek itt.


Milyen alattomos indítékból támogatja Marc Jacobs a magyar modelleket?

2008-ban ismerkedtem meg a divattervezővel Párizsban, amikor modell szerettem volna lenni. Akkoriban a magyar modellek még nem voltak keresettek külföldön. Csak a brazíl és orosz modellek léptek fel a nagy márkáknál.
Marc Jacobs rögtön felfigyelt a stílusomra és a ruháimra. Agyafúrt módon eltervezte, hogy szerelemmel és topmodell karrierrel fog hitegetni engem, miközben a tehetségemet használja ingyen, a saját sikereihez... engem pedig elrejt a divatvilág elől. Marc Jacobs büszkén áll, az általa megálmodott Louis Vuitton Vogue Paris naptár előtt. A naptár címlapjára egy akkor még a külföldi divatszakmában ismeretlen magyar modellt tett, Mihalik Enikőt. Marc legjobb barátja, Terry Richardson készítette a fotókat.
Ez egy nagyszabású munka volt, ami fellendítette Enikő karrierjét. Ez volt az első eset, amikor Marc magyar modellt támogatott, nem sokkal azután, hogy megismert engem 2008-ban. A fenti kép a Louis Vuitton házban készült, a naptár megjelenésekor rendezett partyn.
Marc Jacobs irányítja Terry Richardsont is. Úgy tudja irányíta a híres fotóst, hogy jól fizető munkákat szerez neki. Például, Jacobs elintézte, hogy Terry fotózza Lady Gagát a turnéján. Egy éve alatt a Lady Gagáról készült képekért 58 Millió dollárt kapott.
A legújabb nagyszabású project, amit Jacobs szerzett a fotósnak, Miley Cyrus legújabb videó klipje a Wrecking Ball, amiben az egykori Disney sztár teljesen meztelen.
Marc Jacobs és Miley

Miley és Terry Richardson

Miley legújabb fotója, amit Terry Richardson készítettLeggyakrabban a magyar modellekkel utánoztatnak engem, itt van egy kép a sok közül


Marc Jacobs minden öltözékemet lemásolta, pl. a nagy masnikat, amiket hétköznap is viselek, a virágkoszorús fejdíszek, a színek, fazonok, pózok, megjelenés, mindent, ami az én személyiségemhez tartozik.

2008-ban Jacobs megmutatta nekem,egy 16 éves magyar lánynak,  a csillogó divatvilágot. Meghívott vip partykra, divatbemutatókra, bemutatott engem hírességeknek. Mindent megtett azért, hogy elkápráztasson. Azt ígérte, hogy ez mind az enyém lehet, ha az ő játékszabályai szerint játszom. Azt akarta, hogy legyek neki, a divatvilág nagy bábmesterének a marionett figurája. Nagyon sok undorító dolgot kért tőlem, amiket nem tettem meg neki.
2008-ban a Louis Vuitton bemutatón, 2. sorban ültem, Marc legjobb barátjával és edzőjével. 
A másik oldalamon Marc másik legjobb barátja ült, akit itt láthattok Marc Jacobs ex "pasijával" is.


Minden ötletemet megtervezte magának. Éveken keresztül hitegetett azzal, hogy majd a megfelelő pillanatban elmondja a világnak, hogy rólam tervez. Folyamatosan házassággal szédített, miközben ő nyerte a nemzetközi díjakat az én ötleteimmel és tehetségemmel. ( Lovaggá ütötték, életműdíjat kapott, prémiumot a nagy eladási rekord miatt)

Már 2 év eltelt és Jacobs még mindig csak ígérgetett nekem. Rájöttem, hogy csak a saját sikerére használ fel engem, próbáltam megszakítani vele a kapcsolatot, de ő nem akart engem elengedni, továbbra is írogatott nekem, hívogatott engem. Minden alattomos dolgot megtett azért, hogy ne tudjak új életet kezdeni, amiben ő már nincs benne. Érzelmileg zsarolt, terrorizált engem.

Végső elkeseredésemben 2010-ben megírtam a történetemet egy regényben, a
 " Titkos szerelmi affér Párizsban c." mert abban bíztam, hogy ezután Marc békén fog hagyni engem. Magyarul és angolul is megjelent a könyvem. Miután Marc elolvasta, a benne leírt információkat felhasználta, hogy lelki terrort folytasson ellenem. Minden érzésemről, vágyamról, álmaimról őszíntén írtam. Marc számára nyitott könyv lettem. Megtalálta a gyenge pontjaimat. ( Itt olvashattok részletet magyarul a könyvemből)

Bosszúból, amiért már nem beszéltem vele és nem voltam hajlandó új ruhaterveket adni neki, minden álmomat valóra váltotta más magyar modelleknek. Tudta, hogy mennyire szenvedélyesen szerettem volna végig menni a kifutón az általam tervezett ruhákban és nagy álmom volt fotózni Steven Meisellel, (a nagy amerikai fotóssal) ezt nem csak a könyvemben írtam le, de neki is nagyon sokszor mondtam.

2010-ben, nem sokkal a könyvem megjelenése után Marc alattomos tervet eszelt ki ellenem, amiért már nem adtam neki ruhaterveket és nem beszéltem vele.
Keresett egy fiatal, magyar modellt, ( Palvin Barbara), aki hét centiméterrel alacsonyabb, mint a minimális magasság a divatszakmában. Neki váltotta valóra az összes álmomat, amit én kértem.

Fokozatosan nyomasztott engem... Mire feldogoztam az egyik dolgot, már jött is egy másik. Bárhova megyek a rólam másolt képekkel és ruhákkal találkozom szembe az utcán.

Az akkor 16 éves magyar modell, első szezonban, csak olyan kifutókon lépett fel, ahol Katie Grand  ( Marc támogatója) dolgozik és ahol az én ötleteimet másolják.
 Itt a Miu Miu és Nina Ricci kifutó

Palvin Barbara a Louis Vuitton shown is fellépet, kezdőként, pedig azon a bemutatón csak szupermodellek léptek fel, többek között Bar Rafaeli, Elle McPherson, Miranda Kerr, de Marc a saját showján is fel szerette volna léptetni a támogatottját.


Nina Ricci 2010-ben

 Aztán egy másik magyar modellt, Srej Zsófit a Marc Jacobs Daisy parfüm kampányba tette be, mondanom sem kell, hogy ez volt az első eset, hogy magyar lány szerepeljen MJ kampányban.

Pituk Kristóf , magyar fiú modell is fellépett a Marc by Marc Jacobs shown, mint teljesen kezdő modell. Mivel Marcnak a Pradanal van nagy befolyása, így oda is betett egy magyar modellt, Vanessa Axentét, már 3. szezon óta ő a Prada arca. Vanessa nyitotta meg a legújabb Marc by Marc Jacobs divatbemutatót.

Az amerikai rapper Kanye West ellopta a Gyöngyhajú lány c. Omega slágert. Kanye West Marc Jacobs legjobb haverja. Olvassátok el itt, hogy miért lopta el a dalt.Sokszor kérdeztem Marcot, miért csinálja ezt velem, mi a jó abban neki, ha én szenvedek? Sosem ártottam neki, pedig ő kegyetlenül bánt velem.
Azt mondta, hogy ő a lelkemet akarja tervezni, mert az én tehetségemmel be fogja írni a nevét arany betűkkel a divattörténelembe... és ő akkor boldog, ha én szenvedek...Ő akar lenni az új Picasso, kéz és agy.

Marc Jacobs olyan perverz, hogy egy hamarosan megjelenő mozifilmben, el is játsza az igazi énjét, a kegyetlen pornó bárót. Mostanában több interjút is adott, amiben mesél a pszichiátriás kezeléseiről, a komoly problémáiról és a filmszerepéről. Magyarul itt olvasható az interjú.

Az egyik Louis Vuitton show előtti nap készült videómat megnézhetitek itt, láthatjátok mit élek át minden divatbemutató előtt, amikor mindenki bent próbálja a rólam másolt ruhákat, én pedig nem mehetek be:Itt olvashatjátok el a cikket, amiben Marc írt rólam a híres New Yorker magazinban, 2008-ban amikor behívott engem a Louis Vuitton irodába, ahol levette a méreteimet és azt mondta topmodellt csinál belőlem... Még a Tokaji Aszút is megemlíti. A cikket elolvashatjátok magyarul ITT.

A saját készítésű Louis Vuitton Backstage videóm itt látható

Sofia Coppola hogyan másolta le az ötleteimet, megnézhetitek itt

A Chanelnél is van kapcsolata Marcnak, így tudta betenni az egyik magyar modellt, a Chanel kampányba... A Chanelről olvashattok ITT.

Hogyan irányítja Lady Gagát és a legújabb kampányt, amit rólam másolt Marc Jacobs megnézhetitek itt.


Miley Cyrus és Marc JacobsMarc Jacobs legjobb barátja Kanye West lelopta a magyar Omega slágert!

Király Tamás 3 héttel a halála előtt találkozott Marc Jacobsszal Párizsban, részletek

A Lookbook-omat, a saját tervezésű ruháimmal, megnézhetitek a weblapomon


Hogyan követtet kémekkel Marc Jacobs? Részletek

Marc felöltözött Angelnek egy magazin fotózáson, ahol pont Katie Grand volt a stylist.

 A következő képeken ismét magyar modellek szerepelnek a rólam másolt kampányokban, divatanyagokbanEz a kép egyike a legelsőknek amiket rólam másolt, már 2008-ban röviddel azután, hogy megismerkedtünk.
A gobelin hátteret másolta le a saját kampányába.

©Minden jog fenntartva! ©Angel Barta

Katie Grand nem csak lemásolta a mellényemet, de még fel is vette

Egy videó velem


Minden kis részletet lemásol a képeimen, még a bútort is. Egy képemből ötletet nyer több fotózáshoz, kirakathoz, divatbemutatókhoz...  Hiába nem teszek fel új képeket, ő követtet engem és lefényképeztet az utcán. Minden pillanatban tudni akar rólam....félelmetes...


Legyetek szívesek osszátok meg a cikkem linkjét,  hogy minél több emberhez eljusson az igazság és Marc Jacobs békén hagyjon engem és én is szabad lehessek, mint más fiatal lányok! A link:
http://styleangelique.blogspot.hu/2012/12/marc-jacobs-spongyabob-jelmezbe-bujt.html 
Ha facebookon szeretnétek megosztani, kattanjatok a megosztás gombra:

Köszönöm mindenkinek a támogatást!

1 comment:

  1. Nagy érdeklődéssel olvastam a blogodat, melyben nyilvánosság elé tárod a Divatvilág manipulációit.
    Régóta tudjuk már, hogy nagy tervezők és nagy márkák másoktól lopnak ötleteket, hiszen nincs a munkájukban szeretet, ezért semmit mondóak. Megpróbálnak innen-onnan gátlástalanul ötleteket lopni, hogy a felszínen maradjanak és, ha ezt valaki a Nyilvánosság elé tárja megpróbálják az illetőt betegnek beállítani.
    De te ne figyelj rájuk! Hiszen ezek az emberek az ügynökségekhez tartoznak, vagy azok talpnyalói. Fáj nekik az igazság és félnek az igazság kiderülésétől. Tudod, ezeknek az embereknek nagyobb az EGO-juk, mint az agyuk és ezzel gondolkodnak. De, ha odafigyelsz, akkor észreveszed, hogy százezer emberből csak 1 vagy 2 az ilyen. Nem kell rájuk figyelni! Bezzeg, ha tőlük lopnak el, akár egy klippet, vagy bármi apróságot, azt világgá kürtölik. Avanti! Csak így tovább!
    Tudod, az ügynökségek, újságok, (pl.Glamour online) összefognak, hogy ignorálják az ellenvéleményeket. Na látod, ez a szemétség! Fáj nekik az IGAZSÁG!

    ReplyDelete