Tuesday, February 12, 2013

Marc Jacobs nyíltan elismeri, hogy ő támogatja a magyar modelleket a háttérből!

for english CLICK HERE. Marc Jacobs is obsessed with women, it seems that he is not gay really. He supports the Hungarian models

Marc Jacobs már nem bírta tovább, nyíltan felvállalta, hogy Ő támogatja a magyar modelleket a háttérből, pont, ahogyan én le is írtam az igazságot a blogomon.

A tegnap megrendezett Marc by Marc Jacobs showt, egy magyar modell, Vanessa Axente nyitotta meg, mint first face. Ő volt az első modell a kifutón. Vanessa Prada exklúzív volt kezdő modellként, pont mint Palvin Barbi is... Marc Katie Granden keresztül indítja el a magyar modellek karrierjét a Pradanál.
Vanessát a Prada kampányába is betette.
( Katie Grand a Prada-nal és a Louis Vuittonnál, Marc Jacobsnál és a Nina Riccinél is tervez., minden márkánál, ahol a magyar modellek fellépnek)




Vanessa és Kristóf a Marc by Marc shown
Palvin Barbi 2010-ben a Prada Shown
Még egy fiatal 17 éves magyar fiú is fellépett a Marc by Marc Jacobs shown tegnap, exklúzívként, ami azt jelenti, hogy csak Marc showján léphet fel. Pituk Kristóf modell, szintén az Icon modelsnél van, pont mint Palvin Barbi és Cseke Botond is, akit Marc Jacobs az interneten fedezett fel és élete legelső munkája Marc Jacobs show volt, mint exklúzív, azért repült el New Yorkba, ezt még a magyar Glamour is megírta.

Vanessa 2012-ben a Prada showt
exklúzívként nyitotta meg


Cseke Botond Marc by Marc shown

    
Marc Jacobs a legújabb showja fináléjában




Marc Jacobs és a legfőbb támogatója Katie Grand, így élvezika cinkosok az alattomos módon megszerzett sikert!


 
Nézzétek meg a videót, amin Marc Jacobs-nak, az évszázad divattolvajának üzenek!




Minden divatanyagban, amit az én képeimről másoltak, Barbi vagy Louis Vuitton, vagy Miu Miu vagy Prada ruhát visel. Pont azokat a márkákat, amiket Katie Grand és Marc Jacobs tervez.



Srej Zsófi a Marc Jacobs Daisy Kampányban
 Hogyan másolja Marc Jacobs a Diornak a képeimet

Hogyan másolta le Sofia Coppola a képeimet

Hogyan futottak be a magyar modellek külföldön

Marc Jacobs az évszázad divattolva

Taylor Swift is Angel Bartát utánozza

A dal, amit Marc Jacobs írt a szerelmünkről

Beth Ditto a könyvemről énekel, Marc Jacobs kérésére

1 comment:

  1. Kedves Angel! Az összes írásodat elolvastam. Együttérzek veled és szurkolok! Hidd el, hogy a titok napvilágra kerül és drámai hatást fogsz gyakorolni a világra. A divattervezők számos mestere között is kivételesnek számítasz,kiemelkedsz a többiek közül! Sok sikert!

    ReplyDelete