Friday, February 8, 2013

Breaking! Marc Jacobs elhalasztotta a showját jövő héten!

                                               Új hírek!!!

 Tegnap délután jelentette be Robert Duffy, Marc Jacobs üzleti partnere, hogy a New York divathéten bemutatásra kerülő showjukat jövő hét Hétfőről átteszik Csütörtök este 8 órára. Elmondásuk szerint, még nem jött meg minden táska és cipő, valamint több ruhaanyag is hiányzik. Hétfőre fog megérkezni az anyag szállítmány. Előre is elnézést kértek azoktól a divatemberektől, akik már lefoglalták a repülőjegyüket Csütörtökre, hiszen szinte mindenki elutazik Londonba a Divathétre. De megnyugtatásukra közölték, hogy a showt élőben közvetítik majd az interneten, ne csüggedjenek akik nem lehetnek ott személyesen.


Vajon mi áll a döntésük hátterében?

    Ezen a héten több képet is feltettem a facebookomra. Lehet, hogy Marcnak még nem volt elég ideje beszerezni az új anyagokat, amiket én használtam a saját tervezésű ruháimhoz? 
    Talán Anna Wintournak nem tetszett a kollekció és most az egészet újra kell tervezniük?

     Esetleg Marc Jacobs fél az újságírók keresztkérdéseitől rólam és arról, hogy miért másolja az ötleteimet és miért terrorizál engem? Marc is tisztában van azzal, hogy szinte minden divatember tudja már, hogy engem másol és rengetegen olvasták a blogomat. Úgy gondolja, ha átteszi a showt egy későbbi időpontra, a divatemberek nagy része nem tud elmenni és megússza a kínos kérdéseket.

Az előző kollekcióját a 2013 nyárit is rólam másolta, részletekért katt ide

Marc Jacobs az évszázad legkegyetlenebb divattolvaja, Lady Gagát is az én stílusomba öltözteti fel, képekért katt ide
A nyáron viselt ruhám anyagkombinációját is lemásolta és pár hónappal később idén Januárban már a Golden Globe-on egy híres színésznő viselte, pedig ez a ruha kifutón nem is szerepelt. Marc Jacobs a kifutós kollekcióin kívül tervezte meg Rachel Weisznek a Louis Vuitton neve alatt.
 
 


 


No comments:

Post a Comment