Monday, February 4, 2013

Beperelte John Galliano a Dior divatházat! Részletek

John Gallianóról az elmúlt évben nem sokat hallottunk. Eltűnt a divatvilágból, egyetlen nagyobb hír róla az volt, amikor kedves barátnője, Kate Moss mennyasszonyi ruháját tervezte.

Az elmúlt hetekben röppent fel a hír, hogy Galliano visszatért, mégpedig Oscar dela Renta-nál fog ruhákat tervezni a new yorki divathéten...

Galliano az egész világot meglepte, hiszen nemcsak visszatért, de még a nagy neves Dior házat is beperelte... Egyes hírek szerint 15.000.000 - 19.000.000. dollár kártérítést követel a Diortól, amiért szerződést bontottak vele. Tegnap John nagy mosollyal az arcán távozott a párizsi bíróságról, hiszen az első menetet megnyerte. A bíróság felszólította a Diort, hogy 15 napon belül fizesse ki az összeget Gallianónak.
Szerintetek mi lesz az ügy vége? Kinek drukkoltok?
Szerintetek több perre is számíthat idén az LVMH csoport?

Angel Barta vagyok író és divattervező. Marc Jacobs már 5 éve az én ötleteimet másolja és terrorizál engem, miközben a magyar modelleket futtatja külföldön. Több cikket is írtam a részletekkel a blogomon. Ha érdekel titeket milyen áron futottak be a magyar modellek, olvassátok el!

Nézzétek meg Marc Jacobs hogyan másolta le az ötleteimet a Diornak, itt.
Sofia Coppola is lemásolta a képeimet a Diornak.
Marc legújabb másolása... egy képemet nem szégyelli 5ször is lemásolni.
Hogyan és miért támogatja Marc Jacobs a háttértből a magyar modelleket és vajon meddig lesz még lehetősége nyomni őket? itt olvasható a cikkem...
Osszátok meg a cikkemet, ha ti is szeretnétek, hogy kiderüljön az igazság!

No comments:

Post a Comment