Sunday, February 3, 2013

Marc Jacobs, az évszázad legkegyetlenebb divattolvaja! Ismét lemásolta Angel Bartát

FOR ENGLISH, CLICK HERE

Update! Jacobs újra lemásolta a magenta-kék színkombinációt a Marc by Marc Jacobs Resort 2014 kollekciójába, ami 2013. Máj.6-án jelent meg.


Ezt a saját tervezésű kabátomat viseltem 2013 márciusban a Párizs Fashion Week- en.



A Marc Jacobs Resort kollekció is a napokban jelent meg. A katalógusába Jacobs lemásolta a viszonylag új képemet, amit nagy oversize csíkos párnákkal csináltam... persze a csíkot átalakította.

      MJ nem szégyelli ugyanazt a ruhámat és képemet többször is lemásolni, több márkának, több kampányba!
 A saját tervezésű kabátomat már 2011- ben felvettem Párizsban a fashion weeken.
Nézzétek meg azóta hányszor másolta le szemérmetlenül a kép minden részletét. Ja és azért használom a szemérmetlen szót, mert Marc szíve felé van tetolvá a " Shameless", magyarul: szégyentelen szó.

Shameless (magyarul szégyentelen), a bal mellére van tetoválva, ezzel ő maga beismeri milyen ember.
 Marc Jacobs lemásolta a képem koncepcióját a saját kampányába.

A színkombináció felhasználásával csinált egy Marc by Marc Jacobs táskát.




Lemásolta a magenta-kék színkombinációs saját tervezésű kabátomat és rá is adta Lady Gagára. Egyébként, a Comme des Garcons márkának tervezte meg a ruhát. ( Marc leggyakrabban ennek a márkának a ruháit viseli, pl. a rózsaszín hálóing ruha is ilyen márkájú, amiben egy nagy partyn jelent meg)


Marc Jacobs rózsaszín hálóingben jelent meg egy nagyszabású Louis Vuitton elegáns eseményen. Nem csak kegyetlen, de kiszámíthatatlan is ez az ember!
 
Lady Gagát rávette, hogy egy Angelt, mármint angyalt tetováljon a tarkójára. Nem elég, hogy amikor csak tudja, ráerölteti az én stílusomat, pl. a nagy masnikat, még a fejét is betetováltatja Gagának.
 
Lady Gagára ráadta a nagy magenta masnimat, persze oversize, óriási méretben.
 
 
Anna Dello Russonak, a japán Vogue főszerkesztőjének úgy tűnik nagyon megtetszett a magenta kabátom óriási kék masnival, mivel találkozásunk után le is utánozta. A ruhája milyen furcsa véletlen, hogy pont Nina Ricci és kifutón nem is szerepelt, csak rajta láthatjuk. 
Az én saját tervezésű kabátomról másoltatta Marc Jacobs, Katie Grand és Peter Copping segítségével. Peter Copping Marc jobbkeze volt több mint 10 évig a Louis Vuittonnál, amikor 2009-ben Marc elhelyezte őt a Nina Ricci divatmárkánál, mint kreatív direktort. Így tudja Marc az ötleteimet a Nina Riccihez is eljuttatni... nem véletlen, hogy a magyar modellek a Nina Ricci shown szoktak fellépni...
Marc minden márkánál elhelyezi a volt asszisztenseit, hogy legyenek beépített emberei. Ő szeretné irányítani az egész divatvilágot, az én ötleteimmel.
Ma már nagyon sok márkánál láthatjuk a magenta-kék színkombinációt, nagy divat lett. Marc lemásolja az ötleteimet, utána pedig elterjeszti az egész világon.
 


                                                         Peter Copping, divattervező
 
A Nina Ricci kampányba másolták le az ötletemet, hogy bazsarózsát tettem egy női táskába. Azóta minden márkánál bazsarózsát alkalmaznak háttérnek... azelőtt nem volt népszerű a divatvilágban ez a virág fajta.


Ha ti is támogatjátok az igazság kiderülését és azt szeretnétek, hogy mással már ne
történhessen meg ilyen igazságtalanság, akkor osszátok meg a cikkemet, hogy minél több emberhez eljusson az igazság!
Köszönöm mindenki támogatását!

Kapcsolódó cikkek:

Hogyan és miért futtatta be Marc Jacobs a magyar modelleket külföldön, részletekért katt ide
Marc Jacobs hogyan terrorizál engem már 5 éve, részletek ebben a cikkben
Király Tamás 3 héttel a halála előtt találkozott Marc Jacobsszal Párizsban, részletek

Hogyan másolja a Dior is az ötleteimet, részletek itt
Kanye West, Marc Jacobs legjobb barátja lelopta az Omega Gyöngyhajú lány c. slágerét

No comments:

Post a Comment