Wednesday, May 22, 2013

Döbbenet! Kanye West ( Marc Jacobs) leghűségesebb haverja lelopta az Omegát!  Nem csak a divattervező Marc Jacobs másolja magyar tehetséges művészek ötleteit, hanem még a barátait is ráveszi a pofátlan lopásra. Kanye West, Marc Jacobs legjobb haverja lemásolta egy-az-egyben az Omega híres magyar slágerét a Gyöngyhajú lányt.

Noha már 43 éves a Gyöngyhajú lány, csak most rabolták el!- írja a Blikk.
  Én természetesen nem lepődtem meg, hiszen Marc Jacobs már Madonnával is lemásoltatta a Hungária Micsoda Buli c. számát és amióta megismert engem azt, mondta, hogy a megszállottja lett a magyar nemzetnek, mindennek, ami magyar!

Szerintem illene engedélyt kérnie az alkotó művészektől, nem pedig csak egy szó nélkül ellopni, úgy ,mint ahogy az én ötleteimet 5 éve gátlástalanul lopja.( Miközben ők 10. millió dollárokat keresnek ezekből az ingyen eltulajdonított ötletekből!)


– Ez egyszerűen elképesztő – méltatlankodott Benkő László (69), az Omega alapító tagja, aki saját orgonajátékát ismerte fel a New Slaves hallgatása közben. – Biztos vagyok benne,hogy Amerikából erre senki sem kért engedélyt – fűzte hozzá a Kossuth-díjas zenész.
Ezt az Omega producere is megerősítette.
– Kiverjük a balhét, ezt nem hagyjuk annyiban! Már felvettem a kapcsolatot nemzetközi jogásszal, de meg kell várnunk június 17-ét, az ominózus lemez megjelenését – magyarázta Trunkos András, aki az előadói jogdíjat kívánja behajtani.

Megkeresés már volt, de válasz még nem érkezett.

– A New Slaves című dal egyelőre csak a kampányban hangzott fel, amelyről minket is tájékoztattak, és jeleztük, érdekelne minket, hogy került Kanye új számába a magyar Omega 43 éves felvétele, de választ még nem kaptunk – vázolta Peremenczki Krisztina, a Universal Music hazai részlegvezetője. szöveg via Blikk

Hallgassátok meg a videon a 2 dalt.
Marc Jacobs futtatta be Kanye-t. Nagyon sok magazin címlapot és jól fizető reklámszerződéseket szerzett a rappernek, így nem csoda, hogy könnyen irányítja őt.  Jacobs nemcsak Kanye-t, de még a feléségének a húgát, Kendallt is irányítja. Kendall Jenner-ből ( Kim Kardashian húga) is topmodellt csinált Marc Jacobs. Kendall első modell munkája, a Marc Jacobs divatbemutató volt 2014-ben. Jacobs azóta is egyengeti Kendall karrierjét, az összes bemutatóján fellépett. Jacobs akar irányítani mindenkit a divatszakmában.

Marc Jacobs és Kendall Jenner

Marc Jacobs, Kanye West és a feleségének a testvére, Kendall Jenner


Kapcsolódó cikkek:

Hogyan lopja Marc Jacobs már 8 éve az ötleteimet és hogyan futottak be a magyar modellek?

Sofia Coppolával is lemásoltatta Marc Jacobs a képeimet a Miss Dior Cherie-nek

Titkos összefüggések Kanye West, Marc Jacobs és a Chanel között

Király Tamás 3 héttel a szomorú halála előtt találkozott Marc Jacobsszal, képek

Ha végig szeretnél menni a Marc Jacobs kifutón, vetkőzz le és váltsd valóra Jacobs perverz vágyait!

Marc Jacobs írt egy dalt Kanye Westnek

No comments:

Post a Comment