Thursday, May 16, 2013

Ha végig szeretnél menni a Marc Jacobs kifutón, csak vetkőzz le és váltsd valóra Jacobs perverz vágyait!


 
FOR ENGLISH CLICK HERE

Marc Jacobs 5 éve lopja az ötleteimet és zaklat engem. Itt elolvashatjátok a részleteket.

A héten röppent fel a hír, miszerint a 18 éves Lily McMenamy fog szerepelni a legújabb Marc Jacobs kampányban!


Kirsten és Jacobs
Lily a 90-es évekbeli model, Kirtsen McMenamy lánya. Kirsten nagyon közeli barátságban van Marckal és Katie Granddel. Az utóbbi időben többször fellépett a Louis Vuitton kifutón, szerepelt LV kampányban és Katie G. Love Magazinjának a címlapján is...
és az sem ritka, hogy Marckal csókolózzon.

Marc úgy érezte eljött az idő, hogy Kirsten kislányából is modellt csináljon, persze nem ingyen! Volt pár feltétel, ugyanis Jacobs semmit sem ad ingyen! ( Tőlem is többször kérte, hogy csináljak neki félmeztelen képeket és skypeon vetkőzzek le neki stb... Jacobs egója nem tudja elfogadni, hogy nem tudott engem így lealacsonyítani és rávenni, hogy valóra váltsam a piszkos fantáziáit, ezért bosszúból sok féle módon gyötör engem, részletek itt) Egyébként, engem is Lilynek hívnak. Lily Angel Barta vagyok... és Marc új felfedezettje McMenamy is Lily.

Úgy tűnik Lily M. belement a játékba.


 

A Vogue-nak mesélt Lily M. az élményéiről a Marc Jacobs shown, ahol topless, azaz félmeztelenül ment végig egy magasderekú rövidnadrágban.
" Először el sem hittem, hogy most tényleg azt kéri Marc tőlem, hogy félmeztelenül menjek végig a bemutatón... de azt mondta, hogy teljesen komolyan gondolja, ez nem egy vicc. Szóval azt mondtam, ok, rendben. " Aztán Marc hajnali kettőig magyarázta Lilynek, hogyan tartsa a meztelen melleit a kezében. Így mesélt róla Lily:
 " Nagyon sokat beszélgettünk Marckal arról, hogy hogyan tegyem a kezemet a mellemre. Én így szerettem volna csinálni -közben mutatja- de Ő azt mondta, hogy sokkal elegánsabb lesz, ha csak egy kézzel takarom el. ÓÓÓh, Mr. Producer. Háromszor kellett végig mennem neki. Miután először végig mentem megkérdeztem: " Jó lesz így?" és ő azt mondta: " Csodálatos." Szóval úgy gondoltam, akkor meg tudom csinálni még egyszer."

  Nem ez volt az első alkalom, hogy felháborodást keltett Jacobs divatbemutatója.
2012 elején megszegte a CFDA divatbemutatókra vonatkozó szabályát, amely szerint Amerikában 16 év alatti modell nem léphet fel a kifutón. De Jacobs azt nyilatkozta, hogy neki senki sem mondhatja meg, hogy mit csináljon a showján és három 14-15 éves modell is fellépett a bemutatóján.
 Az Oh Lola parfüm kampányát betiltották Angliában, mivel kiskorú lány szerepel benne szexuális pózban. Részletek a betiltott a kampányról: itt 

Az áprilisban megjelent Disconnect c. filmben, Jacobs eljátszotta az igazi perverz énjét. Pornó bárót játszott, aki kiskorúakat vesz rá az internetes szexre.

Marc Jacobs nyilvánvalóan a legperverzebb divattervező a világon.  Amit mi sem bizonyít jobban, mint a legújabb Louis Vuitton videója, amit a LOVE magazinnak készített, Katie Granddel. (azzal a nővel, aki segít neki az én terrorizálásomban.)

A szexuálisan túlfűtött videóban, az új 'topmodel' Cara Delevingne is szerepel, akit szintén Marc Jacobs támogat a háttérből. ( Nemhiába volt LOVE magazin címlapon, pont mint Kirsten McMenamy, Elle Fanning és Marc többi támogatottja.)

Csak lányok szerepelnek a videóban, prostituáltként kelletik és érzékien simogatják magukat Párizs utcáin, a Louis Vuitton iroda közelében, egy szál kabátban, alatta meztelenek.
Cara és Marc

Kate Moss és CaraCara levetkőzött  Marc Jacobs kedvéért a Védd a bőrödet kampányban.

 
Marc Jacobs csókolgatja Kirstent, Lily modell édesanyját 
Kapcsolódó cikkek:

Marc Jacobs őszintén a filmjéről, a problémáiról és a pszichiátriás kezeléseiről

Hogyan futottak be a magyar modellek külföldön, mi a siker igazi oka?

Kanye West ( Marc Jacobs legjobb barátja) ellopta az Omega Gyöngyhajú lány c. számát.

Marc Jacobs perverz oldala, részlet a 'Titkos szerelmi affér Párizsban'c. könyvemből.
No comments:

Post a Comment