Thursday, April 4, 2013

Marc Jacobs őszintén a filmjéről, a pszichoterápiás kezeléseiről és az internetes chatről


Ma jelent meg Marc Jacobs legújabb interjúja, amiben beszél a filmszerepéről, a pszichoterápiás kezeléseiről és az internetről

Hamarosan megjelenik a Disconnect c. mozifilm, amiben Marc Jacobs egy kegyetlen Pornó Bárót játszik, a karakteréről és a filmről bővebben itt olvashattok .

Részlet a Huffingtonpost interjújából magyarul.


A való életben milyen kapcsolat fűz téged az internethez?

Engem nem vonzanak sem a számítógépek, sem a telefonok. Annyira sok időt töltök életben a munkatársaimmal, hogy csak néha-néha küldök egy-egy buta üzenetet. Én nem vagyok internetfüggő. A film egy nagyon komoly problémával foglalkozik ( az internet negatív hatásaival), azzal, hogy ma már az emberek képtelenek megbirkózni az őszinte érzéseikkel. Az internet függőséget okoz azoknak, akik személyesen, életben, nem tudják az érzéseiket kifejezni és kapcsolatokat teremteni. Ez olyan, mint a drog .

Mit tanácsolnál azoknak a szülőknek, akiknek internetkorú gyermekük van?

Nincs tanácsom... Több éves pszichoterápiás kezelés alatt megtanultam, hogy ki kell fejeznünk az érzéseinket. El kell mondanunk a szüleinknek, vagy barátainknak, hogy             "Szükségem van a szeretetekre!" Kell, hogy legyen egészséges módja a kommunikálásnak, a félelem és a kibúvók keresése helyett.
 Nagyon sok pszichoterápiás csoportos kezelésen vettem részt. Itt tanultam meg hogyan fejezzem ki a dühömet, a haragomat és a félelmeimet. Például a pszichiáteremnek könnyen elmondom milyen nehézségeim vannak egyes emberekkel, de annak akivel problémám van, már nem tudnám elmondani. 

Mi a tanulsága Disconnect. c. filmnek, amiben egy Pornó Bárót játszol, aki kiskorú gyerekeknek biztosít lehetőséget internetes szexre?

Én többé már nem akarok olyan emberekkel chattelni a neten, akiket nem is ismerek. Bevallom, pár évvel ezelőtt volt MySpace-em, egy csomó olyan ismerőssel, akiket személyesen nem is ismertem. Ők csak az egomnak kellettek. Hajnali kettőig chatteltem ismeretlen emberekkel. Kinek volt ebből haszna? Nekem, vagy nekik?


Nem akarok többé virtuálisan élni, bezárva egy szobába a számítógép monitorommal!

A teljes interjút angolul a Huffington Poston el lehet olvasni.

Kapcsolódó cikkek:

Marc Jacobs legjobb barátja Kanye West, lelopta a magyar Omega slágert.

Új cikk! 2013 Május, Ha végig szeretnél menni a Marc Jacobs kifutón, csak vetkőzz le és váltsd valóra Jacobs perverz vágyait! Részletek.

Sokszor kérdeztem Marcot, miért csinálja ezt velem, mi a jó abban neki, ha én szenvedek? Sosem ártottam neki, pedig ő kegyetlenül bánt velem.
Azt mondta, hogy ő a lelkemet akarja tervezni, mert az én tehetségemmel be fogja írni a nevét arany betűkkel a divattörténelembe... és ő akkor boldog, ha én szenvedek...Ő akar lenni az új Picasso, kéz és agy.

Itt olvashatjátok el a cikket, amiben Marc írt rólam a híres New Yorker magazinban, 2008-ban amikor behívott engem a Louis Vuitton irodába, ahol levette a méreteimet és azt mondta topmodellt csinál belőlem... Még a Tokaji Aszút is megemlíti. A cikket elolvashatjátok magyarul ITT.

 Az egyik Louis Vuitton show előtti nap készült videómat megnézhetitek itt, láthatjátok mit élek át minden divatbemutató előtt, amikor mindenki bent próbálja a rólam másolt ruhákat, én pedig nem mehetek be: http://youtu.be/pEK4D4uDo1s
 
A saját készítésű Louis Vuitton Backstage videóm itt látható
 
Sofia Coppola hogyan másolta le az ötleteimet, megnézhetitek itt
 
A Chanelnél is van kapcsolata Marcnak, így tudta betenni az egyik magyar modellt, a Chanel kampányba... A Chanelről olvashattok ITT.

Hogyan irányítja Lady Gagát és a legújabb kampányt, amit rólam másolt Marc Jacobs megnézhetitek itt.
 
Király Tamás 3 héttel a halála előtt találkozott Marc Jacobsszal Párizsban, részletek
 
A Lookbook-omat, a saját tervezésű ruháimmal, megnézhetitek a weblapomon
 
Hogyan követtet kémekkel Marc Jacobs? Részletek


No comments:

Post a Comment