Thursday, January 10, 2013

Ki találta ki és terjesztette el a pletykát Palvin Barbi és Justin Bieber között?

Szeretnétek tudni ki áll az egész dráma mögött?
 Ki miatt szakított Selena és Justin igazából?
 
 
Először is tudnotok kell, hogy Marc Jacobs amerikai divattervező támogatja Palvin Barbit a háttérből és egyengeti a karrierjét nemzetközi szintén.
 
Miért jó Marc Jacobsnak ez a pletyka Barbiról és Justinról?
 
Azért, mert Marc Jacobs fel szeretné használni Justin hírnevét, ahhoz, hogy Barbit magasabbra emelje. Ehhez nem is kellet neki sokat tennie, elég volt egy közös kép Barbiról és Justinról a Victoria Secret divatbemutatón... és már el is küldte a szenzációs hírt Marc a hírügynökségeknek Amerikában és 1 nap alatt az összes blog és újság leközölte.
 
Marc sosem gondol az emberek érzéseire, így arra sem, Selenának milyen rosszul esett ez az egész. A Barbis pletyka óta már nem tud bízni Justinban. Ezért szakítottak. Justin pedig lelkileg tönkre ment a szerelmi bánatba, azért keveredik egyre több galibába mostanában. Marc Jacobs egyre jobban szivatja Justint, amiért nem akart Barbival járni.

Paparazzik várták Barbit a reptéren és a Justin ügyről kérdezgették... sőt még Harry Stylesról is.
 


Már készül Marc a következő dobására, a facebookon már fent is van az összevágott kép, a következő kiszemelt hírességről, akivel hírbe akarja hozni Barbit és ezáltal népszerűsíteni... Harry Styles...
 
 
 
 Olvassátok el Marc Jacobs hogyan és miért futtatta be a magyar modelleket. A drámai történet és igazság a sikerek mögött, itt olvasható.

Hogyan tart egy magyar lányt lelki nyomás alatt a híres divattervező, miközben másolja a ruhaterveit. olvassátok el itt.

 
 
 

No comments:

Post a Comment