Tuesday, March 12, 2013

Kiderült, hogy Marc Jacobs élő állatok szőrét, műszőrmeként árulja!!

Marc Jacobs az állatbarát..?


Marc Jacobsnak több kutyája is van. Próbálja elhitetni a világgal, hogy ő egy nagy állatbarát. Néha lefotózkodik a kutyusokkal egy- egy magazinban. ( Pedig csak a fotózásokon látja a kutyáit, mivel ők vidéken élnek, Párizstól 50 km-re egy családnál.) Nem rég, még egy kölyök kutyát is beszerzett magának, hogy legyen kivel pózolnia a paparazziknak New Yorkban.

A múlt héten szinte minden külföldi újság és weblap Marc Jacobsról és az állatokhoz fűződő megkérdőjelezhető viszonyáról közölt cikkeket.

Kiderült, hogy a Marc by Marc Jacobs kabátok, amiket műszőrként hírdettek valójában élő, aranyos kis ártatlan kínai mosómedvék szőréből készültek. ( Ezt a típusú kisállatot élve nyúzzák meg a prémjéért.)


kép via Bild

Az állatvédők a Century21 internetes weblapon 3 Marc by Marc Jacobs kabátot vettek, aminek a cimkéjén a kapucnin található prémet műszőrmeként tüntették fel. Laboratóriumban megvizsgálták a prémet és kiderült, hogy nem is műszőr! Igazi szőrme, mégpedig kínai nyúzott mosómedvék prémje volt a kapucnin.

A divattervezőt hidegen hagyta, hogy kiderült róla az igazság... öntelten pózolt a Diet Coke arcaként, Londonban.

Büszkén felvállalja, hogy Ő egy ördög, ezért még a Colás üvegekből is ördögszarvat csinál magának:

Egy dolog már biztos: Én és a barátaim nem fogunk inni ebből a Colából! És Marc Jacobs kabátot sem viselünk! 

Marc Jacobs már egy ideje minden divatbemutatón és nagy eseményen Pizsamában és szőrme kabátban jelenik meg... leváltotta a csipke hállóinget selyem pizsire...


No comments:

Post a Comment