Saturday, March 9, 2013

Marc Jacobs felfedi igazi énjét, a kegyetlen Pornó Bárót!

for english CLICK HERE. Marc Jacobs the most cruel thief and manipulator


  2013 áprilisában láthatjátok majd a mozikban a Disconnect című filmet, amiben Marc Jacobs lesz a főszereplő. Marc Jacobs eddig csak a háttérből irányította a sztárokat és befolyásolta a filmek témáit.

A könyvemben korábban már olvashattátok, hogy Marc Jacobs megszállotja az internetnek és a  sexchat-nek. Annyira foglalkoztatja őt ez a téma, hogy mindenképp szerette volna a filmvászonra vinni az emberi kapcsolatok internetes módját egy mai történeten keresztül.

Több szempontból is érdekes a híres divattervező legelső filmszerepe, amit a Disconnect című filmben kapott.
A hátborzongató film bemutatja, hogy az internet mennyire elidegenítette az embereket, családokat, párokat egymástól és eltűnőben van a világon a személyes kapcsolat és az egymás iránti szeretet.


Jacobs egy Pornó Bárót játszik a filmben, aki internetes pornó chat szobát üzemeltet kiskorúak számára. Így nyilatkozott a divattervező egy újságnak a karakteréről:

  " Egy internetes szex szobát vezetek. Minden virtuális. Az emberek belépnek és beszélnek a fantáziáikról a gyerekekkel. Én vagyok az apukájuk a házban."

"Végülis, nem is vagyok én olyan rossz karakter a filmben... Valójában én vagyok az, aki megvédi a tiniket. Így legalább otthon vannak és nem az utcán, otthon pedig nem eshet bántódásuk.  Szexről beszélgetnek, de csak virtuálisan. Több féle képpen is meg lehet közelíteni ezt a témát. A karakterem Harvey, nem egy strici, hogy drogot adjon nekik, vagy futtassa őket. Ő otthont biztosít a kölyköknek... habár ez mocskos. "
                            
                                                                                                                    A teljes cikk a filmről angolul itt olvasható el

Marc Jacobs saját perverz oldalát mutatja be ebben a filmben. Ez nagyon bizarr !
 Leleplezi, hogy mit csinál a való életben is az interneten, álneveken.

Itt olvashattok részleteket a könyvemből, amiben én már 2010-ben leírtam ezt az oldalát Jacobsnak:
 
2013 Áprilisban fog megjelenni külföldön a mozikban a film, ami az internet negatív hatásait mutatja be a modern világban.

A film előzetes
 

No comments:

Post a Comment