Thursday, January 3, 2013

Ki támogatja a magyar modelleket külföldön? Mi a könnyen jött siker igazi oka, amit elhallgatnak előletek!




Angel Barta és Marc Jacobs


    Angel Barta vagyok, író és divattervező. 2010-ben jelent meg az első könyvem ( Titkos szerelmi affér Párizsban) címmel, amiben az addig eltitkolt szerelmi románcomról írok Marc Jacobs-szal /divattervező/, a kapcsolatunk első két évéről. 

Marc Jacobs már 5 éve zaklat és terrorizál engem, miközben a tehetségemet használja, az ötleteimet lopja alattomos eszközökkel. A blogomon több cikken keresztül leírom az igazságot arról, hogyan manipulálja az embereket ez a kegyetlen divattervező! Ő támogatja az összes magyar modellt külföldön.

Mivel a média Marc Jacobs-t melegnek állítja be, mindenkiben felmerül a kérdés, hogy Marc Jacobs, akkor most meleg, a fiúkat szereti vagy a lányokat, vagy talán Mindkettőt?


  A nyílvánosság előtt MJ legtöbbször férfiak társaságában jelenik meg, néhány kivétellel. Gyakran előfordul az is, hogy nőket csókol és ölelget, macsókat megszégyenítő, nagy férfias szenvedéllyel. A divat kampányaiban a nők iránt érzett perverz fantáziáit váltja valóra. Nézzünk meg néhány képet a sok közül.
Daisy Lowe, a Marc Jacobs parfüm kampányában 2008-ban.   /a divattervező elképzelése alapján készült reklámkép /



A legújabb férfi parfüm kampányban a Bang-ben, Marc személyesen szerepel. A női modell neve pont Angela, mint "ANGEL". Nem véletlen !


Marc Jacobs, a nők és a francia csókok... neki nőkből sosem elég!


MJ önfeledten élvezi a fiatal lányok társaságát és a forró csókokat.
A képeken Marc Jacobs, Rachel Zoe-vel, híres amerikai stylisttal csókolózik. Ennek a hölgynek a segítségével tudja Marc a legnagyobb sztárokat is az én stílusomban öltöztetni, mivel Rachel Zoe öltözteti a legtöbb sztárt Hollywoodban. Egyébként, Rachel férjes, kis gyermekes anyuka, amikor nem éppen Marckal csókolózik, a kisfiát neveli otthon.







 Ezt a képet Jürgen Teller /Marc barátja/ fotózta Marc Jacobs egyik könyvébe.
Marc Jacobs büszkén áll a 'Louis Vuitton Paris Vogue naptár' képe előtt, mivel az ő ötletei alapján készültek a képek és a naptár. Külön érdekesség, hogy egy magyar modellt, MIHALIK ENIKŐT választotta a címlapra  Ezzel a naptár címlappal indult be a Magyar Modellek hirtelen és könnyű nemzetközi előmenetele a nagy külföldi divatházak felé, 2008-ban.


  A Pradahoz Marc egy másik barátnője, KATIE GRAND viszi el a "Marc" ötleteit. És miért ? Mert a Pradat is ők trervezik.
   A szexuális töltetű Prada kampány videójában, egy 13 éves kislány szerepel, és nem véletlen , hogy ugyanazt a kabátot viseli, amit MJ is felvett az "Industrie" magazin fotózásán (ahol  Katie Grand volt a stylist) Marc csak Prada ruhákat visel a magazinban,  pedig ő egy konkurens divatmárka tervezője. Ez is alátámassza azt a feltételezésemet, hogy a Pradat is Marc Jacobs tervezi, tehát a videó a 13 éves kislánnyal az ő agyszüleménye.
Axente Vanessa, magyar modell a Prada arca, már 3 szezon óta.


Íme az erotikus Prada reklám...
Mi ez?...... Ruha eladás....... vagy szexuális izgatás?



RAJZÁK KINGA, magyar modell a Spring 2011 Prada kampányban, a kezében a színes Prada szőrme sállal, amit Marc is felvett hétköznap... alatta pedig Katie Grand és Kinga barátságos képe látható.  Feltételezem, hogy Marc Jacobs támogatja Kingát titokban, hogy bekerülhessen a Prádába.


Rajzák Kinga Katie Granddel





      
Marc a Miu Miu shown, mint díszvendég. Csak erre a divatbemutatóra hajlandó elmenni, hogy megnézze a "saját" kreációit.
 És akkor most folytassuk PALVIN BARBIVAL!          
        Milyen érdekes, hogy Barbi is a Prada Shown   lépett fel először, 16 évesen. Azután egy héttel később Párizsban több shown is fellépett, DE .....csak azokon a divatbemutatókon tudták felléptetni Palvin Barbit, ahol KATIE GRAND is dolgozik és ahol az én ruhaterveimet és képeimet másolják már 5 éve......." Miu Miu, Nina Ricci, Loewe, Louis Vuitton, Giles"

 



(Giles Deacon, a "Giles" márka divattervezője, egyébként pedig Katie Grand munkatársa és több évig szerelme is volt). Milyen érdekes összefüggések :(
Ez a kép a "Giles" show backstagen készült. A képen a kicsike modell Palvin Barbi, a magas modell neve pedig Angela, akit a Bang parfüm szexuális töltetű kampányában már láthattunk. 









Marc a" Louis Vuitton " (Marc hivatalosan ennek a márkának a tervezője) kifutón is felléptette Barbit, pedig azon a shown, csak topmodellek léptek fel, mint például: Bar Rafaeli, Elle McPherson, Miranda Kerr, Leticia Casta, Karolina Kurkova...
         BARBI volt az egyetlen kezdő modell a shown.

                   APrada kampányban természetesen idén is láthatunk magyar modellt.



A Glamour blogján így írt Barbi 2010-ben Marc Jacobsról és Katie Grandről:
idézek a cikkből
"Csütörtökön castingokon voltam. Este találkoztam Marc Jacobs-szal, ezután vásárolni mentem" a teljes bejegyzést elolvashatjátok a glamour onlineon -vajon miért találkozott Barbi Marc Jacobsszal?
folytatom Barbi nyilatkozatát.. 

"...elindult a gép Londonba. Amint odaértem, egyenesen fittingekre mentem, meglepő, de castingokon nem kellett megjelennem.  A Topshop bemutatón 2 ruhát is adott KATIE GRAND (Love magazine), aki tavasszal is nagyot LENDÍTETT a karrieremen azzal, hogy nekem adta az ÖSSZES show-ját." A teljes postot elolvashatjátok, a Glamour Online-on, ezen a linken.                          
   És most szeretnék idézni nektek a könyvemből egy érdekes részt, amiben arról írtam, hogy mik az álmaim,miért mentem Párizsba.

Arról is írtam, hogy az egyik legnagyobb álmom az volt, hogy a Chanel kifutón szerettem volna végig menni Karl Lagerfelddel. Marc ezt is valóra váltotta, csak nem nekem, hanem egy másik magyar modellnek Palvin Barbinak :(. A fenti képen olvassátok el az idézeteket. Amúgy, mielőtt megismertem Marcot, nem voltak magyar lányok Chanel kifutón, főleg nem ilyen sokan egyszerre. 


Palvin Barbara Louis Vuitton ruhában, amit Marc tervezett. A képet az én fotómról másolták. 


Marc Jacobs Daisy parfüm kampány, egy másik magyar modellel SREJ Zsófival.

Marc csinált egy videót, aminek az a címe: "Marc Jacobs kedvenc modelljei"
A videóba is szerepelteti Zsófit.

Idén volt egy másik nagy hír, Botondról, egy magyar modell fiúról. A Glamour így írt róla:

"Magyar fiú volt Marc Jacobs kiválasztottja...  Botond élete első munkája egy Marc by Marc Jacobs show volt. Botond, aki szülőhelyéről, Miskolcról a szerződéskötés után azonnal utazott Párizsba, ahonnan azonnal tovább küldték New Yorkba, mert exkluzívként konfirmálták a Marc by Marc Jacobs 2012-es tavasz-nyári show-jára. "

A teljes cikket a Glamour onlineon elvoshatjátok : itt
 
 
 
 
Marc Jacobs rapper haverja Kanye West ellopta a magyar Omega slágert a Gyöngyhajú lányt!!! Részletek
 








 


 












 
Egyszer komoly Keresztapa, aki mindenkit manipulál.


Máskor Ördög, szarvakkal




A MET Gálára, New York egyik legelegánsabb eseményére, ahol mindenki frakkban jelent meg, MARC egy csipke ruhát vett fel, fehér férfi alsóval alatta. A Louis Vuitton kiállítás megnyitó elegáns rendezvényén pedig egy pink hálóingszerű ruhában jelent meg. Azt nyilatkozta pár nappal ezelőtt, hogy a Pszichiátere nem engedte, hogy elvállalja a Diort, mert nem bírta volna a terhelést. Akkor miért ragaszkodik foggal körömmel a divattervezői állásaihoz, ha már nincs kreativitása? Miért öltözik be Angel Bartának és miért képzeli azt, hogy Ő Angel Barta? Miért akarja ő az én életemet élni? Hogy történhet meg ez 2013-ban ? Félelmetes !


A képen KATIE GRAND látható. Ez a nő Marc Jacobs legfőbb támogatója az ötleteim másolásában és a magyar modellek futtatásában.  Ő támogatja Marcot az én lelki terrorizálásomban. Veszélyesnek néz ki !
MIT IS JELENT EZ A LELKI TERROR ???

Azt, hogy Marc Jacobs már 5 éve folyamatosan az én ötleteimet másolja több nagy világmárkának. Megtervezte saját neve alatt azokat a ruhákat, amiket én találtam ki. Ez a tehetség és egyéni stílus velem született, de ő felhasználja a saját sikeréhez. 
DE a másolástól még kegyetlenebb dolog az, hogy 4 évig visszaélt és kihasználta az érzéseimet : Szerelemmel,  házassággal és nagy modell karrierrel hitegetett,  de csak azért, hogy ne áruljam el őt a világ előtt.....ő pedig nyugodtan élvezhesse a sikert és a pénzt, amit az én tehetségemmel szerzett.
Minden alattomos, elmebeteg dolgot megtesz azért, hogy feladjam azt a vágyamat, hogy divattervező legyek... és ne derüljön ki, hogy az én tehetségemből él...
Többféle módon próbál lelki nyomást gyakorolni rám, hogy megfélemlítsen és félelemben tartson engem. Például úgy, hogy az én ötleteimet másolja, közben más magyar lányokat tesz be az újságokba, mások szerepelnek azokon a képeken, amik az én ötleteim alapján készültek. Marc élvezettel mutatja meg nekem, hogy mások milyen könnyen érvényesülnek és jutnak sikerekhez a divatvilágban az Ő támogatása által, miközben engem ignorál, még most is szerelemmel hiteget, követtet, minden lépésemről tud és boldogtalanná tesz..megszállottként viselkedik velem.

Azért írtam le az igazságot, mert bízom abban, hogy sok ember elolvassa, és segít nekem valaki, akinek hatalmában áll, hogy kiderüljön ez a nagy disznóság . Mert ha mi nem segítünk egymásnak , akkor ki fog? Szeretnék én is szabad lenni végre ! 16 éves korom óta terrorizál engem ez a divattervező. Kérek mindenkit, hogy ossza meg ezt a cikket, ha együttérez velem , és támogatja az igazságot !               Olvassátok el a többi cikkemet is !
 
 
 
Marc Jacobs támogatja Kanye West-et a háttérből. Nagyon sok reklámkampányt szerzett neki. Kanye azokat a dalokat énekli, amiket Marc Jacobs irat neki. Jacobs vette rá Kanye-t, hogy játsza be a legendás magyar együttes, az Omega Gyöngyhajú lány c. slágerét, a zenekar tudta nélkül.
Marc Jacobs és Kanye West











Marc Jacobs és Nicki Minaj és Miley Cyrus




Egy videó velem :



Kapcsolódó cikkek:

Sofia Coppola lemásolta a képeimet a Diornak, megnézhetitek itt.
 
Miu Miu betiltott kampány, a síró fiatal lánnyal a síneken, szintén Marc ötlete.
 
Marc Jacobs vette rá Kanye Westet, hogy lopja el a Gyöngyhajú lányt. Részletek.
 
Történetem Marc Jacobsszal röviden,A Spongya Bob jelmezbe bújt Keresztapa, itt.
 
 
Elmagyarázom hogyan jutnak el az ötleteim a Diorhoz, itt.
 
 
Kanye Westnek is ír dalokat, a Runaway is az ő műve, itt olvashattok erről
 
 
Király Tamás 3 héttel a halála előtt találkozott Marc Jacobsszal Párizsban, részletek

Ez a videó a Louis Vuitton divatbemutató előtt készült, a divatbemutató próbájának a napján. Nézzétek meg mit élek át, amikor a sátorban a rólam másolt ruhákat próbálják a Marc Jacobs által támogatott modellek és én nem mehetek be, kint kell állnom. A Bűnös pedig bent élvezi a sikert és azt, hogy én kint szenvedek.



A dal, amit Marc Jacobs írt a szerelmünkről, miután megjelent a könyvem, Beth Ditto pedig elénekelte, meghallgatható magyar felirattal: itt

Olvassátok el hogyan kényszeríti Marc még Lady Gagát is arra, hogy az én stílusomban öltözzön, részletért katt ide.

Taylor Swift Angel Barta bikiniben, képekért katt ide
 

1 comment:

  1. Furcsálltam, hogy miért pont Barbira van igény külföldön, amikor olyan alacsony és nem is az a tipikus modell alkat. Gondoltam, hogy valami biztosan van a háttérben, amit titkolnak. Gratulálok, hogy ilyen bátor vagy, hogy leírtad az igazságot! Kitartást kívánok neked!

    ReplyDelete